مقایسه محصول

درگاه انحصاری یا Captive Portal چیست؟

فهرست مطالب

درگاه انحصاری یا Captive Portal چیست؟

به احتمال زیاد تا کنون بسیار با درگاه‌های انحصاری برخورد داشته‌اید. یعنی همان صفحه‌هایی که پیش از اتصال به یک وای‌فای در مکان‌هایی مثل فرودگاه، هتل، کافی‌شاپ یا پاساژ به آن‌ها بر خورده‌اید. استفاده از Captive Portal یک روش کارآمد برای افزایش امنیت و همچنین رسیدن به اهداف بازاریابی به‌حساب می‌آید.

captive portal 300x200 - درگاه انحصاری یا Captive Portal چیست؟

درگاه انحصاری یا Captive Portal چیست؟

مزایای درگاه‌های انحصاری

این درگاه‌ها معمولا شرایط استفاده‌ای پیش روی کاربران قرار می‌دهند که این شرایط باید تایید شوند. همچنین، برای اتصال می‌توان رمز عبوری تعیین کرد و مثلا آن را در رسید خرید، به مشتری‌های تاییدشده ارایه داد.  این امکان، شما را قادر می‌سازد که در صورت وقوع فعالیت غیرقانونی یا مخرب توسط یکی از کاربران، کنترل اوضاع را در دست داشته باشید. درگاه انحصاری همچنین به شما این امکان را می‌دهد که کنترل بیشتری روی پهنای باند داشته باشید یا محدودیت زمانی برای میزان اتصال هر کاربر تعیین کنید.

نحوه ایجاد یک پورتال انحصاری یا Captive Portal

اگرچه جزئیات این فرآیند بسته به ست‌آپ شبکه فرق می‌کند، ما همیشه مرحله آغازین اطمینان از به‌روز بودن firmware است.

پس از آن، مراحل چنین چیزی است:

۱- فعال کردن Captive Portal برای شبکه. این گزینه معمولا از طریق منوی نصب اکسس پوینت و قسمت Captive Portal یا Global Configuration در دسترس است.

۲- سفارشی‌سازی تنظیمات پورتال در زیرمنوی Portal Profiles یا Portal Settings. در این قسمت باید نام پورتال و رمز عبور را تعیین کنید و صفحه وبی که کاربر به آن راهنمایی می‌شود.

۳- در قسمت Splash screen یا Web customization می‌توانید تعیین کنید که کاربران به هنگام درخواست اتصال به شبکه، دقیقا چه چیزی ببینند. این قسمت اهمیت زیادی در دیدگاه کاربر به کسب‌وکار شما خواهد داشت و می‌تواند پیامی خاص، عناصر برندینگ، درخواست در کردن یک فرم نظرسنجی و موارد مشابه را شامل شود.

۴- در قسمت Association یا Profile Association باید پورتال خود را به یک باند رادیویی بی‌سیم یا SSID خاص وابسته کنید. نکته این‌که انتخاب یک اکسس‌پوینت دوبانده یا سه‌بانده به جلوگیری از تداخل شبکه کمک می‌کند و یک تجربه روان‌تر و بهتری برای کاربر شما فراهم می‌کند.

۵- حالا با استفاده از یک گوشی، تبلت، لپ‌تاپ یا هر دستگاه مجهز به وای‌فای، پورتال خود را امتحان کنید.

منبع : سایت لینکسیس

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.