مقایسه محصول

پورت ESATA در دوربین مداربسته چه کاربردی دارد؟

فهرست مطالب

برای اطلاع از کاربرد پورت ESATA در دوربین مداربسته باید بدانیم که دوربین‌های مداربسته، مهم‌ترین فاکتور سیستم نظارت تصویری هستند. این دوربین‌ها، تصاویر را ضبط می‌کنند و برای ذخیره‌سازی، به ضبط کننده‌های ویدئویی (NVR یا DVR)، ارسال می‌کنند. همان‌طور که می‌دانید، داده‌ها برای ذخیره شدن، نیاز به فضای ذخیره‌سازی یا هارد دیسک دارند. بنابراین، ضبط‌کننده‌ها تصاویر را دریافت کرده و در هارد دیسک خود ذخیره می‌کنند. هارد دیسک‌ها نیز نیاز به اتصال دهنده‌های SATA و ESATA برای ایجاد ارتباط و تکمیل فرایند انتقال دادده و ذخیره‌سازی آن‌ها دارند. در این مطلب، به بررسی پورت‌ ESATA در دوربین مداربسته و تفاوت ‌ SATA و ESATA خواهیم پرداخت.

پورت‌ ESATA در دوربین مداربسته

SATA مخفف Serial Advanced Technology Attachmen، به معنای فناوری پیشرفته انتقال داده است که به عنوان یک دستگاه اتصال دهنده برای انتقال فایل یا داده، عمل می‌کند. ESATA نیز مخفف external Serial Advanced Technology Attachmen است و برای اتصال دستگاه‌های مختلف به دستگاه ذخیره‌سازی خارجی به‌کار می‌رود. ESATA، زیر مجموعه‌ای از استاندارد SATA است. در واقع، یک ویژگی اضافی است که می‌تواند به دستگاه‌ها اضافه شود. برای عملکرد صحیح ESATA، هر دو دستگاه متصل باید از ویژگی‌های SATA پشتیبانی کنند. در واقع، SATA و ESATA دو نوع فناوری هستند که برای انتقال داده یا فایل یا هر چیز دیگری از یک دستگاه به دستگاه دیگر استفاده می‌شوند که نمی‌توانند برق درایوها را تامین کنند.  گفته می‌شود ESATA نسخه توسعه یافته SATA است، اما در پارمترهایی با یکدیگر متفاوت هستند. برای مثال، SATA مقرون‌به‌صرفه و انعطاف‌پذیرتر است، همچنین، سرعت بسیار بالایی دارد. در دوربین‌های مداربسته نیز این دو فناوری برای انتقال داده از دوربین به دستگاه ذخیره‌سازی، به‌کار گرفته می‌شوند. در ادامه، به تفاوت‌ SATA و ESATA خواهیم پرداخت.

تفاوت SATA و پورت ESATA در دوربین مداربسته

  • یک تفاوت SATA و ESATA در این است که SATA به عنوان اتصال دهنده برای دستگاه‌های داخلی استفاده می‌شود، در حالی‌که ESATA به عنوان اتصال دهنده برای دستگاه‌های خارجی، استفاده می‌شود. در واقع، ESATA نوعی از SATA است که از دستگاه‌های ذخیره‌سازی خارجی پشتیبانی می‌کند. البته که این دو تفاوت‌های دارند، اما این اصلی‌ترین تفاوت SATA و ESATA است.
  • ESATA، از اتصال فیزیکی متفاوت‌تری نسبت به اتصالات SATA برای محافظت بهتر از خطوط سریال در برابر تداخل EMI استفاده می‌کند. بنابراین، هر دو عملکردهای تقریبا مشابهی دارند، اما شکل و اندازه آن‌ها با یکدیگر متفاوت است.
  • کابل‌های ESATA باریک هستند و طول آن‌ها تا 2 متر قابل افزایش است. در حالی‌که، کابل‌های SATA بسیار پهن‌تر هستند و محدود به طول حدود 1سانتی‌متر هستند.
  • یکی دیگر از تفاوت‌های بین SATA و ESATA سرعت آن‌ها است. در حالی‌که، SATA از 3، 6 و 16 گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی می‌کند، ESATA قادر است حداکثر تا 6 گیگابیت بر ثانیه را پشتیبانی ‌کند.
  • در ESATA، داده‌ها کدگذاری نمی‌شوند.

نتیجه گیری

SATA، برای اتصال دوربین مداربسته به دستگاه‌ ذخیره‌سازی (هارد دیسک) استفاده می‌شود. پورت ESATA در دوربین مداربسته نیز نسخه‌ای از SATA و جدیدتر از آن است. هر دو آن‌ها عملکردهای متفاوتی دارند. اصلی‌ترین تفاوت SATA و پورت ESATA در دوربین مداربسته این است که SATA به عنوان اتصال دهنده دستگاه ذخیره‌سازی داخلی استفاده می‌شود، در حالی‌که ESATA به عنوان اتصال دهنده دستگاه ذخیره‌سازی خارجی، به‌کار گرفته می‌شود.

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.