مقایسه محصول

شناخت فناوری‌های استفاده شده در NASهای کیونپ (بخش سوم)

فهرست مطالب

شناخت فناوری‌های استفاده شده در NASهای کیونپ (بخش سوم)

تولیدکنندگان مختلفی در صنعت ساخت تجهیزات ذخیره‌ساز تحت شبکه به فعالیت اشتغال دارند، اما همان‌گونه که مشاهده کردید، کیونپ به واسطه فناوری‌های منحصر به فردی که در محصولات خود قرار داده، توانسته درصد بالایی از بازار را به خود اختصاص دهد.

7. پشتیبان‌گیری و همگام‌سازی فایل‌ها
فناوری دیگر به کار رفته در تجهیزات کیونپ Hybrid Backup Sync نام دارد. فناوری فوق در زمینه تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات، همگام‌سازی و بازیابی پس از فاجعه به کاربران کمک می‌کند از اطلاعات خود به ساده‌ترین شکل و با بالاترین امنیت ممکن نسخه پشتیبان تهیه کنند و نسخه پشتیبان را روی فضای ذخیره‌ساز محلی، راه دور یا ابر قرار دهند. در این حالت هر زمان سامانه‌ای دچار مشکل شد یا تجهیزات مهم خراب شدند، این امکان وجود دارد تا داده‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن از فضای ذخیره‌سازی بازیابی شوند، زمان در دسترس نبودن خدمات به حداقل برسد و کسب‌وکارها کمترین ضرر اقتصادی را متحمل شوند. Hybrid Backup Sync با ارائه گلچینی از بهترین عملکردها همچون FTP، rsync، RTRR و پروتکل SMB می‌تواند همگام‌سازی را به شکل یک یا دو طرفه روی فضای ذخیره‌ساز ابری یا محلی انجام دهد.

فغاتغب 298x300 - شناخت فناوری‌های استفاده شده در NASهای کیونپ (بخش سوم)

شناخت فناوری‌های استفاده شده در NASهای کیونپ (بخش سوم)

8. QTS هوشمندترین سیستم‌عامل تجهیزات ذخیره‌ساز تحت شبکه
بدون اغراق باید بگوییم سیستم‌عامل QTS کیونپ هوشمندترین محصول در نوع خود است که با ارائه مجموعه‌ای از قابلیت‌های کاربردی اجازه می‌دهد مدیریت دقیقی روی ذخیره‌ساز اعمال کنید و به شکل کاملا سفارشی از آن استفاده کنید. QTS یک رابط کاربرپسند دارد و از یک دستکاپ هوشمند استفاده می‌کند تا کاربران در زمینه مدیریت فایل‌ها و دسترسی مجدد به فایل‌ها با مشکل خاصی روبرو نشوند. همچنین امکان نظارت بلادرنگ روی اطلاعات را فراهم می‌کند. نکته‌ای که برخی از مصرف‌کنندگان از آن اطلاع دارند به سازگاری این سیستم‌عامل با تحولات روز دنیای فناوری باز می‌گردد. لازم به توضیح است در برخی محصولات این شرکت همچون TS-853BU-RP کیونپ از یک سیستم دوگانه QTS مبتنی بر لینوکس استفاده کرده که بر مبنای پیشرفته‌ترین فناوری‌های مجازی‌ساز کیونپ کار می‌کند. به همین دلیل یک چنین ذخیره‌سازهایی گزینه‌ ایده‌آل برای اینترنت اشیا هستند. معماری فوق به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد نه تنها بتوانند برنامه‌ها را از App Center دانلود کنند، بلکه این امکان را داشته باشند تا بسته‌های اینترنت اشیا را برای لینوکس طراحی و توسعه داده و به بهترین شکل از مزایای جانبی ذخیره‌ساز‌ها همچون درگاه HDMI استفاده کنند. به همین دلیل کیونپ معتقد است ذخیره‌سازهای مبتنی بر این معماری گزینه مناسبی برای طراحی نرم‌افزارهای اینترنت اشیا و آپلود آن‌ها روی ذخیره‌ساز هستند.

9. ذخیره‌سازی اطلاعات در محیط مجازی
ذخیره‌سازهای کیونپ به قابلیت قدرتمند دیگری به‌نام iSCSI/IP-SAN تجهیز شده‌اند که از فناوری‌های دو شرکت وی‌ام‌ویر و سیتریکس پشتیبانی می‌کنند. این ذخیره‌سازها با محصول مجازی‌ساز مایکروسافت Hyper-V و ویندوز سرور سازگار بوده و به سازمان‌ها اجازه می‌دهد یک پیاده‌سازی دقیق و مدیریت منعطف بر محیط‌های مجازی را اعمال کنند. محصولات کیونپ از VMware VAAI و Microsoft ODX پشتیانی می‌کنند تا فرآیند دانلود از سرور ESXi و Hyper-V به شکل بهینه شده و کارآمدتری انجام شود، همچنین از افزونه vSphere Client و SMI-S provider نیز پشتیبانی می‌کند تا عملکرد عملیاتی و مدیریت برنامه‌های مجازی‌ساز بهبود پیدا کند.

10. Qfiling راهکار کیونپ برای خودکارسازی طبقه‌بندی فایل‌ها
طبقه‌بندی و سازمان‌دهی فایل‌ها با استفاده از Qfiling به شکل خودکار انجام می‌شود. مرتب‌سازی فایل‌ها در چند پوشه، به میزان قابل توجهی دسترسی به فایل‌های مهم را کوتاه می‌کند. فناوری فوق به کاربران اجازه می‌دهد فایل‌ها را طبقه‌بندی و اولویت‌ها و شروطی که برای طبقه‌بندی فایل‌ها نیاز است را مشخص کنند، تنظیمات را به شکل دقیقی پیکربندی کنند تا فایل‌بندی در زمان مشخص و بر مبنای تنظیمات انجام شود. لازم به توضیح است که ویژگی Recipe به کاربران اجازه می‌دهد تنها با یک کلیک Qfiling را منطبق با تنظیماتی که اعمال کرده‌اند اجرا کنند.
در شماره آینده مبحث NASهای کیونپ را ادامه می‌دهیم.

منبع: سایت کیونپ

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.